Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauw met heerlijk sausje recept
Kabeljauw met heerlijk sausje recept

Kabeljauw met heerlijk sausje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kruid de ontdooide kabeljauwfilets, of het vers kabeljauwhaasje met peper en zout. Neem een bakpan en doe er flink wat bakboter in en laat die goed heet worden. Bak de kabeljauw langs beide zijden zodanig dat ze een goudgele kleur krijgen. Zet ondertussen een kookpot op het vuur waarin de room, de tomatenketchup en de curry worden verwarmd. Roer regelmatig. Als de saus goed vermengd en heel eventjes heeft doorgekookt, is de vis met de saus klaar. Opdienen en smullen maar!

Serveersuggesties

Serveer met allerlei gebakken of gewokte groentjes en geef er stokbrood bij om in de saus te dippen. Heerlijk met een fris wijntje!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kabeljauw met heerlijk sausje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven