Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauw met gember recept
Kabeljauw met gember recept

Kabeljauw met gember


Ingrediënten


Bereidingswijze


Mix de vijfkruidenpoeder en de vijfkleurenpeper, wrijf hiermee de vismoten in en doe er tevens wat dunne ketjap over. Laat het 10 minuten intrekken. Snijd de gember, de wortel en de lenteuien in 5 cm lange reepjes en verdeel ze over de vis. Leg de vis op bakpapier en vouw de pakketjes goed dicht. Eventueel vastzetten met een prikkertje. Stoom de vis in een stoompan in ongeveer 10 minuten gaar. De tijd is uiteraard afhankelijk van de dikte van de visfilets

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauw met gember recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven