Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauw met dillesaus recept
Kabeljauw met dillesaus recept

Kabeljauw met dillesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spoel de vis goed af en dep deze droog. Bestrooi de vis met zout en peper Verwarm de oven voor op 200°C. Vet een ovenschaal in en leg hierin de in ringen gesneden ui. Daarop legt je de moten vis en hierover gaat de uitgeperste knoflook. De créme fraiche wordt vermengd met zout, peper, dille, mosterd en wat citroensap. Verdeel hierna deze saus over de vis en zet deze 22.5 minuten in de oven totdat de vis gaar is. Serveer de schotel met plakken citroen erop.

Serveersuggesties

Lekker met doperwtjes en worteltjes en rijst of puree.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauw met dillesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven