Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauw gestoofd met prei en wijn recept
Kabeljauw gestoofd met prei en wijn recept

Kabeljauw gestoofd met prei en wijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ui pellen en fijn snijden. Prei schoonmaken en in ringen van 3 cm snijden. Vis afspoelen en met keukenpapier droogdeppen. Bespenkelen met citroensap en inwrijven met zout. Boter verhitten en de ui en prei hierin zachtjes bakken. Knoflook erbij doen. Vis op het prei/ui mengsel leggen. Peper er boven malen. Wijn er over schenken. Met deksel op de pan in 10 minuten gaarstoven. Peterselie er over strooien.

Serveersuggesties

Lekker met stokbrood en tomatensla.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kabeljauw gestoofd met prei en wijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven