Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauw Bella Italia recept
Kabeljauw Bella Italia recept

Kabeljauw Bella Italia


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smeer de kabeljauw aan de binnenkant in met groene of rode pesto. Leg daarop de grof gesneden gedroogde zontomaatjes. Klap de kabeljauw dicht en leg de stukken in een licht (met olijfolie) ingevette ovenschaal. Giet een klein beetje olie van de zontomaatjes over de kabeljauw en leg, de in plakjes gesneden mozarella of boursin, er bovenop. Dek het geheel af met aluminiumfolie en zet de schaal in een voorverwarmde oven op 180 graden C. ± 20 à 25 minuten. Strooi vlak voor het opdienen de (gescheurde) basilicum blaadjes er overheen en serveer het geheel in combinatie met een eenvoudige ( maar de lekkerste pasta) spaghetti Agli Olio

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauw bella italia recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven