Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kabeljauw la Nicole


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ovenschotel invetten.
Bevroren kabeljauwstukken inleggen.
Bananen in stukken snijden en erover verdelen.
Overgieten met (ongeklopte) slagroom.
Bestrooien met de geraspte kaas en amandelschaafsel.

15 min in de oven 200 graden, tot er een lekkere bruine korst op is.

Lekker met broccoli en rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauw la nicole recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven