Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse dip recept
Italiaanse dip recept

Italiaanse dip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Uien, knoflook, tomaten, pepertjes, ansjovis, kaas in kleinere stukjes snijden.

Uien in olfijfolie fruiten.
Diepvriesvis ontdooien volgens de aanwijzing op verpakking.
Tomaten en knoflook toevoegen.
Wanneer er een tomatensaus ontstaat de ansjovis en de vis toevoegen.
5 minuten laten pruttelen.
Kaas toevoegen en de kruiden toevoegen. Je kan het uitvoeren met uitsluitend de bascilicum of pest of je kan met een combinatie werken van oregano, thijm en bascilicum.

Opdienen in een fonduepan of iets anders dat de saus warm houdt.
Serveren met brood.
Je hebt dan als het ware een fondue maar dan anders.
Serveer hem met een salade erbij en je hebt een complete zomerse feestmaaltijd.

Als wijn kan je een witte of rode wijn serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse dip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven