Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indiase wokgroenten met garnalen recept
Indiase wokgroenten met garnalen recept

Indiase wokgroenten met garnalen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ovengrill voorverwarmen. Garnalen volgens aanwijzing op de verpakking ontdooien en zeer goed droogdeppen. In wok olie verhitten en garnalen 1 min. roerbakken. Wokgroenten toevoegen en 5 min. roerbakken. Naanbrood onder grill (of in stukken in broodrooster) roosteren. Currysaus (uit schaal wokgroenten) door garnalenmengsel scheppen en nog kort meewarmen. Gerecht op twee borden scheppen en cashewnoten (uit schaal wokgroenten) erover strooien. Serveren met naanbrood.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit indiase wokgroenten met garnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven