Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ikan Ketjap Manis recept
Ikan Ketjap Manis recept

Ikan Ketjap Manis


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de vis in de olie goudbruin. Neem de vis uit de pan, laat uitlekken en leg op een platte schaal. Fruit de sambal, zout, knoflook en djahe in de overgebleven olie. Voeg dan de vis bij het kruidenmengsel en laat 15 minuten op klein vuur staan . Giet als laatste de ketjap erover en serveer direct.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ikan ketjap manis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven