Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ikan Boemboe Bali 2 recept
Ikan Boemboe Bali 2 recept

Ikan Boemboe Bali 2


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Vis inwrijven met peper, zout en citroensap en in wat olie knappend bruin bakken. In dezelfde olie ui, knoflook, sambal, laos, djahe, sereh en bruine basterdsuiker fruiten. Als de uien gaan kleuren de ketjap en de vismoten toevoegen. Voorzichtig omscheppen en 5 a 10 minuten laten sudderen. Serveren bij witte rijst en een groentengerecht.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ikan boemboe bali 2 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Ikan Boemboe Bali 2 heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • We hebben dit recept gemaakt met tilapiafilet en verse gemberwortel en sereh. Heerlijk!
    Bezoeker gaf dit recept op 5 augustus 2011 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven