Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ikan atjar  ( zoet zure makreel) recept
Ikan atjar  ( zoet zure makreel) recept

Ikan atjar ( zoet zure makreel)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de ui, ontvel de tenen knoflook. Snijd de wortels van de lente bosuitjes, inclusief het mooie groene deel van het loof in mooie dunne ringen. Snijd de steeltjes van de pepertjes en snijd deze in ringetjes. Doe de ui, de knoflook, de gember, de koenjit en de djinten in een vijzel en wrijf alles tot een mooie bamboe.
Verhit de olie in een pan en bak de boemboe op een lage hittebron. Voeg de azijn en de mosterd toe. Giet eventueel wat water in de pan. Wentel de makreelfilets door deze saus. Bestrooi ze op het laatste moment met uiringen. Dit gerecht kan zowel lauwwarm als koud worden gegeten.

Serveersuggesties

Lekker bij de indische rijsttafel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ikan atjar ( zoet zure makreel) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven