Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ikan Asin Tumis (zoute vis) recept
Ikan Asin Tumis (zoute vis) recept

Ikan Asin Tumis (zoute vis)


Ingrediënten


Bereidingswijze


De zoute vis in blokjes snijden. Dan heel even bakken en er uit de pan halen. Nu de uitjes, de lombok, rawit en de knoflook bakken totdat de uitjes glazig zijn. Nu de vis er in, de blokjes tomaat, Asin of citroensap/schil geraspt. Even laten sudderen totdat die lekker ruikt. Nu Ż bouillon blok. Proef eerst of hij niet te zout is. Witte suiker er door heen naar smaak.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ikan asin tumis (zoute vis) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven