Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Goudbruine zalm met dille recept
Goudbruine zalm met dille recept

Goudbruine zalm met dille


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schub de zalmfilets licht en bak ze met de huid aan de onderkant in een scheutje olie gedurende 8 minuten. Maak de artisjokken schoon door alle buitenste vezelige bladeren, de bladpunten en eventueel hooi te verwijderen. Snijd de artisjokharten doormidden. Bak ze 10 minuten in een koekenpan in een scheutje olie en een snufje zout. Maak de bosuitjes schoon, snijd ze doormidden en bak ze op een laag vuurtje in ongeveer 10 minuten gaar. Voeg een beetje zout en een beetje suiker toe. Breng de wijn aan de kook en laat hem voor de helft inkoken, voeg vervolgens de slagroom, de tomatenpuree, peper en tenslotte wat zout toe. Garneer voor het serveren met enkele takjes dille. Serveer dit gerecht met de artisjokken, de bosuitjes en de roomsaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit goudbruine zalm met dille recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven