Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde sardines recept
Gevulde sardines recept

Gevulde sardines


Ingrediënten


Bereidingswijze


De sardines schoonmaken en de schubben verwijderen. Daarna de sardines heel voorzichtig ontgraten. Paprika's en pepers schoonmaken en pitjes verwijderen en in hele kleine stukjes snijden. Knoflook fijnpersen. Aan dit alles de fijngehakte peterselie, koriander, zout en zwarte peper toevoegen. Leg nu een sardine opengeklapt neer met de velzijde naar beneden. Leg wat van de vulling op de vis en leg er een andere opengeklapte sardine met de velzijde naar boven erbovenop. Herhaal dit met alle sardines. Haal daarna de aldus ontstane sardine-pakketjes door de bloem en bak ze aan beide zijden voorzichtig bruin in hete olie. Serveer met stokbrood of Marokkaans brood en verschillende salades.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde sardines recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven