Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde pijlinktvis recept
Gevulde pijlinktvis recept

Gevulde pijlinktvis


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pijlinktvis schoonmaken en vullen met in blokjes gesneden chorizo. Knoflook, fijngesneden peper, fijngesneden basilicumsteeltjes, gesnipperde rode ui en kaneelstokje 10 minuten fruiten in olie. Afblussen met rode wijn azijn. Tomaat in stukjes gesneden toevoegen. Gevulde inktvis voorzichtig in de tomatensaus leggen en 10 minuten laten sudderen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde pijlinktvis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven