Gevulde inktvis / lignje

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding:
  2. Snijd de kopje van de inktvisjes af.
  3. Haal vervolgens het binnenwerk er uit en spoel de inktvisjes schoon.
  4. Je houdt nu als alles goed is gegaan een soort zakje over.
  5. Houdt meteen 3 á 4 inktvisjes apart om in de vulling te gebruiken.
  6. Vulling:
  7. Doe de beetgare tezamen met 3/4 van de gesneden , 3 1/2 teentje knoflook, en in een schaal.
  8. Snijd de apart gehouden inktvisjes in kleine blokjes en voeg deze ook aan het mengsel toe.
  9. Roer dit alles goed door elkaar.
  10. Dep de gewassen inktvisjes droog en vul ze vervolgens met het mengsel.
  11. Zorg hierbij er wel voor dat er wat ruimte aan de bovenkant van het inktvisje vrij blijft om het met een cocktailprikkertje dicht te kunnen maken.
  12. De gevulde inktvisjes kunnen zowel op de grill als in de koekepan in 10 tot 15 minuutjes gaar gebakken worden.
  13. Serveer de inktvisjes in een schaal waar je van tevoren een lekker laagje in hebt gedaan evenals het resterende beetje gesneden en gesneden knoflook.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
255 kcal
12%1020 kcal
Vetten
5 g.
7%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
51 g.
19%204 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde inktvis / lignje