Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde inktvis / lignje recept
Gevulde inktvis / lignje recept

Gevulde inktvis / lignje


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Voorbereiding: Snijd de kopje van de inktvisjes af. Haal vervolgens het binnenwerk er uit en spoel de inktvisjes schoon. Je houdt nu als alles goed is gegaan een soort zakje over. Houdt meteen 3 4 inktvisjes apart om in de vulling te gebruiken. Vulling: Doe de beetgare rijst tezamen met 3/4 van de gesneden peterselie, 3 1/2 teentje knoflook, peper en zout in een schaal. Snijd de apart gehouden inktvisjes in kleine blokjes en voeg deze ook aan het mengsel toe. Roer dit alles goed door elkaar. Dep de gewassen inktvisjes droog en vul ze vervolgens met het mengsel. Zorg hierbij er wel voor dat er wat ruimte aan de bovenkant van het inktvisje vrij blijft om het met een cocktailprikkertje dicht te kunnen maken. De gevulde inktvisjes kunnen zowel op de grill als in de koekepan in 10 tot 15 minuutjes gaar gebakken worden. Serveer de inktvisjes in een schaal waar je van tevoren een lekker laagje olijfolie in hebt gedaan evenals het resterende beetje gesneden peterselie en gesneden knoflook.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde inktvis / lignje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven