Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde forel uit de oven recept
Gevulde forel uit de oven recept

Gevulde forel uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Dep de forellen droog en bestrooi de binnenkant met zout en peper. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze fijn. Pel en snipper de knoflook. Schep de bosuitjes, knoflook, tamarinde en sojasaus in een kom door elkaar en vul de forellen ermee. Bind ze dicht met rolladetouw. Vet een bakplaat in met boter en leg de forellen erop. Bak de forellen 12 minuten in de oven en keer ze halverwege de baktijd. Neem de bakplaat uit de oven en leg de forellen op 4 borden. Bestrooi ze met het sesamzaad.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde forel uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven