Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevude visrolletjes met gamba-cognacsaus recept
Gevude visrolletjes met gamba-cognacsaus recept

Gevude visrolletjes met gamba-cognacsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de filets langwerpig. Doe het afsnijsel van de filets met de boter en ong. 10 gamba´s in een kom en maak fijn met staafmixer. Beetje zout erbij. Leg per filet ´n stuk plasticfolie klaar. Groot genoeg om de filet daar stevig in te kunnen rollen. Leg filet op folie en smeer mengsel erop. Met folie een mooi rond pakketje maken. Stevig aandraaien. Daarna nog alu folie er stevig omheen draaien. Er mag geen vocht meer in kunnen komen. Leg de pakketjes minimaal 1 uur in de koelkast (opstijven) Pel de rest van de gamba´s en kook de schillen in niet te veel water gedurende ong. 25 min. Voeg visbouillon blok toe. Pureer met staafmixer en zeef daarna de visbouillon. Indien nog de dun even in laten koken. Afmaken met slagroom en scheutje cognac. De saus mag niet te dun zijn. Proef de saus en kijk of er nog peper en/of zout bij moet. Pocheer de visrolletjes in een pan met water wat net aan de kook is gedurende ong. 7.5 min. afhankelijk van de dikte van de fillet. Voeg vlak voor het opdienen de rest van de gamba´s en wat dille toe. (mag ook dragon zijn). De saus mag niet meer koken maar moet wel warm zijn.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevude visrolletjes met gamba-cognacsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven