Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gestoomde vis met groenten en ovenaardappeltjes recept
Gestoomde vis met groenten en ovenaardappeltjes recept

Gestoomde vis met groenten en ovenaardappeltjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Zet een stoompan op de warmtebron en breng hierin water aan de kook. Snijd de aardappelen in schijfjes, spoel af in een vergiet en droog ze even met een theedoek of stuk keukenrol. Doe ze in een kom en bestrooi ze met de kruidenmix en wat olijfolie of vloeibare margarine. Leg ze op een stuk aluminiumfolie of bakpapier op het rooster (of bakplaat) en schuif deze in de voorverwarmde oven (ong. 30 minuten). Doe de vis en de groenten (nog bevroren) in het bovenste deel van de stoofpan en laat het water zachtjes tegen de kook in het onderste pannetje. Als de aardappelen gaar zijn, is de vis met groenten ook klaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gestoomde vis met groenten en ovenaardappeltjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven