Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geroosterde zalmfilet recept
Geroosterde zalmfilet recept

Geroosterde zalmfilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder de zaadjes van de paprika's en snijd ze in reepjes. Snijd de zalmfilet in 2 stukken. Snijd de venkelknol in dunne ringen. Wrijf de zalmfilets in met zout en citroensap. Laat het even intrekken en bestrijk de zalm met 1 eetlepel olijfolie. Verhit een grillpan. Rooster de zalmfilets 3 minuten per kant in de hete pan. Neem de vis uit de pan en houd ze warm onder alu-folie. Grill de paprikarepen en venkelringen al roerend. Verdeel het paprika-venkelmengsel over 2 borden en leg de zalmfilets erop. Besprenkel het gerecht met de witte wijn en bestrooi het met bieslook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit geroosterde zalmfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven