Gepocheerde visspiraaltjes met champagesaus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Staafmixer

Bereidingswijze

  1. Voorbereiden:
  2. Beide soorten visfilet in lengte in 8 reepjes van ca. 1,5 cm dik snijden.
  3. Telkens 1 reepje forelfilet en 1 reepje scholfilet op elkaar leggen.
  4. Reepjes op elkaar zigzaggend aan satestokje rijgen.
  5. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
  6. pellen en snipperen.
  7. In steelpan sjalot, , en fond langzaam aan de kook brengen en op half hoog vuur in ca. 20 minuten tot ca. 1,5 deciliter laten inkoken.
  8. Mengsel boven een andere pan zeven.
  9. Boter in blokjes snijden en tot gebruik in koelkast zetten.
  10. Bereiden:
  11. Vier borden voorverwarmen.
  12. In pan 1/2 liter water aan de kook brengen.
  13. Bouillontablet erboven verkruimelen.
  14. Visspiraaltjes erin leggen en net tegen de kook aan in ca. 5 minuten gaar laten worden.
  15. Creme fraiche door champagnemengsel roeren en al roerend aan de kook brengen.
  16. Mengsel op laag vuur in ca. 2 minuten zachtjes laten inkoken tot sausdikte.
  17. Van vuur af met staafmixer blokjes boter erdoor kloppen tot saus schuimig is.
  18. Op smaak brengen met en .
  19. Visspiraaltje uit bouillon nemen en laten uitlekken.
  20. Saus over de borden verdelen.
  21. Visspiraaltje erin leggen.
  22. Bieslook erboven fijnknippen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter of margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine
  • boter of margarine kan sporen bevatten van vis en Allergie in forel
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
176 kcal
8%704 kcal
Vetten
41 g.
58%164 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gepocheerde visspiraaltjes met champagesaus