Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gepocheerde visspiraaltjes met champagesaus recept
Gepocheerde visspiraaltjes met champagesaus recept

Gepocheerde visspiraaltjes met champagesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiden: Beide soorten visfilet in lengte in 8 reepjes van ca. 1,5 cm dik snijden. Telkens 1 reepje forelfilet en 1 reepje scholfilet op elkaar leggen. Reepjes op elkaar zigzaggend aan satestokje rijgen. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten. Sjalotje pellen en snipperen. In steelpan sjalot, champagne, vermouth en fond langzaam aan de kook brengen en op half hoog vuur in ca. 20 minuten tot ca. 1,5 deciliter laten inkoken. Mengsel boven een andere pan zeven. Boter in blokjes snijden en tot gebruik in koelkast zetten. Bereiden: Vier borden voorverwarmen. In pan 1/2 liter water aan de kook brengen. Bouillontablet erboven verkruimelen. Visspiraaltjes erin leggen en net tegen de kook aan in ca. 5 minuten gaar laten worden. Creme fraiche door champagnemengsel roeren en al roerend aan de kook brengen. Mengsel op laag vuur in ca. 2 minuten zachtjes laten inkoken tot sausdikte. Van vuur af met staafmixer blokjes boter erdoor kloppen tot saus schuimig is. Op smaak brengen met zout en peper. Visspiraaltje uit bouillon nemen en laten uitlekken. Saus over de borden verdelen. Visspiraaltje erin leggen. Bieslook erboven fijnknippen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gepocheerde visspiraaltjes met champagesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven