Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gepocheerde scholfilet met kruidendressing recept
Gepocheerde scholfilet met kruidendressing recept

Gepocheerde scholfilet met kruidendressing


Ingrediënten


Bereidingswijze


Houd van de basilicum en de munt enkele blaadjes apart voor de garnering, snijd de rest van de blaadjes heel fijn. Meng de kruiden met de knoflook, witte wijnazijn en de olijfolie. Breng de dressing op smaak met zout en peper. Breng in een pan de visfond en de witte wijn aan de kook. Neem de pan van het vuur, leg de schilfilets in het vocht en laat de vis met de deksel op de pan 10 minuten garen ( pocheren). Neem de vis uit het pocheervocht, lepel er wat dressing over en garneer met de achter gehouden basilicum en munt. Lekker met peultjes op een bedje van aardappelpuree.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gepocheerde scholfilet met kruidendressing recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven