Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gepaneerde scholfilet recept
Gepaneerde scholfilet recept

Gepaneerde scholfilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop het ei met zout los in een diep bord. Haal de vis door de bloem. Vervolgens door het ei en als laatste door het paneermeel. Verhit de boter in een koekenpan en bak de scholfilets aan beide kanten in 6 minuten bruin. Garneer de scholfilets met schijfjes citroen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gepaneerde scholfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven