Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gepaneerde schelvis recept
Gepaneerde schelvis recept

Gepaneerde schelvis


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop het ei los in de melk en een scheutje olijfolie. Haal de visfilets eerst door dit beslag en daarna door het broodkruim. Laat het sinaasappelsap inkoken tot ongeveer een derde. Roer nog enkele klontjes koude boter door het ingekookte sap. Breek de harde onderkanten van de asperges af, schil ze en kook ze gaar in kokend gezouten water. Snijd de rauwe spinazie in dunne sliertjes en breng ze op smaak met wat olijfolie, het sap van een halve citroen, peper, zout en de geroosterde pijnboompitten. Bak de schelvis krokant in hete arachideolie met een klontje boter. Kruid met peper en zout. Schik de spinazie op het bord. Leg de asperges er met de punt tegenaan. Leg er vis erbovenop en werk af met de saus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gepaneerde schelvis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven