Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gembergamba's recept
Gembergamba's recept

Gembergamba's


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de gamba's ontdooien. Meng alle ingredienten behalve de gamba's en de olie goed door elkaar in een kom. Roer dan de gamba's goed door deze marinade. Dek de kom af en zet die in de koelkast, het liefst een paar uur. Haal de knoflook uit de marinade en verhit de olie in bijvoorbeeld een wok. Bak hierin snel de garnalen en voeg op het laatst de knoflook weer toe.

Serveersuggesties

Als ik geen verse gember in huis heb, gebruik ik een gemberbolletje klein gesneden. Dit gerecht is lekker met witte rijst en sperziebonen.

Allergenen Informatie

Voor dit gembergamba's recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven