Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemarineerde zalmmoten met veldsla recept
Gemarineerde zalmmoten met veldsla recept

Gemarineerde zalmmoten met veldsla


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de rettich en komkommer. Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadjes. Snijd de rettich en komkommer in kleine blokjes. Was de sla en dep het droog. Scheur de bladeren klein. Knip de tuinkers klein. Maak een dressing van citroensap en - rasp, 1 eetlepel gembersiroop en 1 eetlepel olijfolie. Schep de sla, waterkers, rettich en komkommer door de dressing. Roer de sojasaus, sherry, 2 eetlepels gembersiroop en suiker door elkaar. Wrijf de zalmmoten in met de rest vna de olijfolie. Bak de zalmmoten in een hete koekenpan snel aan beide kanten bruin. Voeg het soajamengsel toe en laat de zalmmoten in 8 minuten zachtjes garen. Keer ze regelmatig om, zodat de filets rondom bedekt zijn met het stroperige laagje. Verdeel de sla over 4 borden en leg de zalmmoten in het midden op de sla.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gemarineerde zalmmoten met veldsla recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven