Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gekookte mosselen recept
Gekookte mosselen recept

Gekookte mosselen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de mosselen zonodig schoon, kapotte en open mosselen verwijderen. Doe de helft van de mosselen in de pan, de helft van de soepgroente, 1 geperst teentje knoflook en de helft van het flesje bokbier. Breng alles aan de kook, schud de mosselen en breng ze op nieuw aan de kook en doe dat nog een keer. Intussen voor het sausje de zure room met de mayonaise los roeren en de kerrie er door roeren. Hetzelfde doet u later met de andere helft van de ingrediŽnten. Dit i.v.m. het afkoelen van de mosselen. Verwijder bij het opdienen de nog gesloten mosselen. Lekker met donker stokbrood en drink er bokbier bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gekookte mosselen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven