Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegrilde zalm met mangosaus recept
Gegrilde zalm met mangosaus recept

Gegrilde zalm met mangosaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spoel de visfilets af, dep ze droog en leg ze met het vel naar beneden in een schaal. Maak van de suiker, citroenrasp, het zout en de peper een marinade en wijf de visfilets hier mee in, marineer de vis minstens 4 uur of een nacht afgedekt in de koelkast. Schil de mango, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees aan stukjes. Schil de komkommer, verwijder de zaadjes en snijd de komkommer aan reepjes. Was de lente uitjes en snijd ze aan ringen, pel en pers het teentje knoflook. Meng voor de saus de mango, de komkommer, de lente uitjes, het citroensap, de munt en het cayennepeper en het resterende zout. Zet de saus tot serveren in de koelkast. Verwarm de grill voor. Leg de filets met het vel omlaag op een ingevet grillrooster. Zet er en schaal onder om het vocht op te vangen. Bedek de zalm met aluminiumfolie en grill hem 22.5 minuten, tot het vlees met een vork los te halen is. Serveer de zalmfilets met de mangosaus en rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegrilde zalm met mangosaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven