Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegrilde tonijn recept
Gegrilde tonijn recept

Gegrilde tonijn


Ingrediënten


6

Bereidingswijze


De moten in wrijven met balsamicoazijn en 1 el. olijfolie. Laat de moten even liggen. Snijd paprika's in stukjes. Pel en snipper de ui. Verwarm nu de rest van de olijfolie in een pan en fruit de ui en knoflook zachtjes aan. Schep de oregano erdoor, voeg de visbouillon toe. Laat dit 5 min. zachtjes pruttelen. Verwarm de grillpan totdat deze goed heet is en rooster de tonijn moten in 5 min. mooi bruin. De tonijn moeten pas keren als ze vanzelf van de ribbels loslaat. Pureer intussen het paprikamengsel met een staafmixer. De saus op smaak brengen met peper en zout. Verdeel de tonijn over 4 borden en bestrooien met nog een snufje zout en peper, dan de saus erover scheppen. Lekker met een pasta en een verse groene groenten salade (de keuze is aan u zelf) De dressing van olijfolie (extra virgin) en balsamicoazijn.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegrilde tonijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gegrilde tonijn heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Bijzonder lekker. Voor herhaling vatbaar.
    Ridi gaf dit recept op 4 april 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven