Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegrilde mul met groenten recept
Gegrilde mul met groenten recept

Gegrilde mul met groenten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de mosselen in olie en knoflook openen, haal ze uit de schelpen en bewaar het kookvocht. Bak de blokjes groenten in olijfolie, knoflook en tijm. Zout het, doe het kookvocht van de mosselen erbij en laat het enkele minuten stoven. Doe er vervolgens de mosselen bij en haal het geheel van het vuur. Vermeng 1 eetlepel paneermeel met een beetje fijngehakte tijm, marjolein, peterselie, zout en peper. Haal de filets door dit mengsel, giet er olie overheen en bak ze op een warme grillplaat. Dien ze op met de gebakken mosselen en groenten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gegrilde mul met groenten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven