Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegrilde gamba's met gele rijst recept
Gegrilde gamba's met gele rijst recept

Gegrilde gamba's met gele rijst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst volgens gebruiksaanwijzing. Kook de sperziebonen in 10 minuten beetgaar in ruim water. Verwarm de over op 220 graden C. Roer in een kom de olie, sambal en knoflook door elkaar. Bestrijk het snijvlak van de tomaten met deze pittige olie. Schep de garnalen door de rest van dit oliemengsel. Leg zowel de garnalen als de tomaten op een bakplaat. Schuif de bakplaat in de voorverwarmde oven en verhit de garnalen en de tomaten 5 minuten. Schep de rijst op de borden, verdeel de tomaten en garnalen en voeg de sperziebonen toe. Bestrooi met koriander naar smaak.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegrilde gamba's met gele rijst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven