Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegrilde Alaska Pollakfilet met champignons, uien, wortels en tarwekorrels recept
Gegrilde Alaska Pollakfilet met champignons, uien, wortels en tarwekorrels recept

Gegrilde Alaska Pollakfilet met champignons, uien, wortels en tarwekorrels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was, schil en snijd de wortel in schijfjes. Pel de ui en snijd die eveneens in schijfjes. Borstel champignons, niet wassen, ook in schijfjes. Verwarm de grillpan en doe er een scheutje olijfolie in. Om te controleren of de olie warm is, kan je er een druppeltje water in laten vallen maar wees voorzichtig! Het vuur mag matig staan en niet te hoog anders is alles meteen aangebrand! Leg er de vis in en vervolgens de groentjes. Strooi een beetje paprikapoeder over het geheel. Terwijl de vis en groentjes een beetje aanbakken, kan je de tarwekorrels gaar koken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gegrilde alaska pollakfilet met champignons, uien, wortels en tarwekorrels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven