Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gefrituurde scholfilet recept
Gefrituurde scholfilet recept

Gefrituurde scholfilet


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Meng 60 gram bloem met 1 ei (losgeklopt) en schenk er geleidelijk en al kloppend 75 mililiter bier bij. Roer dit tot een glad beslag en voeg 1 eetlepel zonnebloemolie toe. Breng op smaak met zout en peper en laat het beslag ca. 5 minuten rusten. Was en halveer 1 citroen. Pers een halve citroen uit en snijd de andere helft in plakjes. Was 2 scholfilets, dep ze droog en wrijf de vis in met een beetje citroensap. Verwarm in een pan met dikke bodem een laag frituurolie van ca. 2 cm. Haal de scholfilets door het beslag en bak eerst de witte kant van de schol goudbruin. Keer de filets. Laat de visfilets uitlekken op keukenpapier en serveer ze met een plakje citroen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gefrituurde scholfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven