Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken zeeduivel op wortelmengsel recept
Gebakken zeeduivel op wortelmengsel recept

Gebakken zeeduivel op wortelmengsel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de filets onder koud stromend water en dep ze droog. Wrijf ze in met zout en zet ze afgedekt in de ijskast. Pel de sjalotjes en knoflook en hak ze fijn. Snijd de wortel in dunne plakjes. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en fruit de sjalotjes met laurierblad, wortel en knoflook. Laat het een beetje stoven in de olie. Voeg de bouillon toe en breng het aan de kook. Laat het geheel in 15 minuten gaar sudderen en breng het op smaak met zout. Giet het mengsel af en verwijder het laurierblad. Voeg nog een scheutje olijfolie toe en houd het op laag vuur warm. Neem de vis uit de ijskast en bak het is de rest van de olijfolie aan beide kanten bruin en gaar. Schep de groenten op 4 borden en leg de vis erop.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken zeeduivel op wortelmengsel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven