Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken tilapia met warme broccolisalade recept
Gebakken tilapia met warme broccolisalade recept

Gebakken tilapia met warme broccolisalade


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kook het ei in ca. 10 minuten hard. Snijd de broccoli in roosjes en blokjes in een pan met water en wat zout in ca. 4 minuten beetgaar. Snijd de bosuitjes in ringetjes en de augurken in schijfjes. Pel het ei en prak het in een schaal fijn. Voeg het citroensap en 3 eetlepels olijfolie toe en roer alles tot een dressing. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep de broccoli, bosui en augurk erdoor. Roer in een diep bord het volkorenmeel met zout en peper en chilipoeder door elkaar. Druk de tilapiafilets aan beide kanten in het mengsel. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de tilapiafilets aan beide kanten op matig hoog vuur in ca. 10 minuten gaar en goudbruin. Leg de gebakken tilapiafilets op 4 borden en schep de broccolisalade ernaast. Lekker met gekookte krieltjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken tilapia met warme broccolisalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven