Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken schorseneren met sliptongetjes recept
Gebakken schorseneren met sliptongetjes recept

Gebakken schorseneren met sliptongetjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de schorseneren samen met enkele druppels citroensap, in ca. 20 gram boter. Plaats een deksel op de pan en laat beetgaar stoven. Neem het deksel van de pan en laat de schorseneren kleuren. Bak de slibtongetjesfilets in 20 gram boter aan beide zijden mooi krokant. Neem de slibtongetjes uit de pan. Smelt er de overige boter in tot ze hazelnootbruin is. Blus met het citroensap en werk af met gescheurde peterselie. Serveer er frietjes of puree bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gebakken schorseneren met sliptongetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven