Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken scholfilet met paprika recept
Gebakken scholfilet met paprika recept

Gebakken scholfilet met paprika


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Pel en snipper de knoflook en het sjalotje. Maak de paprika's schoon en snijd ze in blokjes. Verhit in een pan 2 eetlepels olijfolie en schep het sjalotje, paprika, knoflook en tijm erdoor. Zet het deksel op de pan en smoor de paprika in ca. 5 minuten zachtjes gaar. Voeg de tomatenblokjes toe en laat nog 10 minuten zachtjes smoren. Voeg peper en zout naar smaak toe. Halveer de scholfilets in de lengte. Klop in een diep bord een ei los met zout, peper en paprikapoeder. Wentel de scholfilets eerst door het ei en daarna door het paneermeel. Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan en bak de scholfilets in ca. 7 minuten mooi bruin en gaar. Keer ze halverwege. Leg de scholfilets op 4 borden en schep de paprika erover.

Serveersuggesties

Lekker met rijst en een groene salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken scholfilet met paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven