Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken scholfilet met knoflookboontjes recept
Gebakken scholfilet met knoflookboontjes recept

Gebakken scholfilet met knoflookboontjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de sperziebonen in ruim water in 8 minuten beetgaar. Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd de helft van de citroen in dunne plakjes en pers de andere helft uit. Verhit de helft van de boter in een koekenpan met anti aanbaklaag. Dep de scholfilets goed droog en bestrooi ze met zout en peper. Bak de visfilets 2 minuten per kant krokant. Houd de gebakken vis warm onder aluminiumfolie. Giet de boontjes af en schep ze om met de rest van de boter, knoflook en 1 eetlepel peterselie. Breng op smaak met zout en vers gemalen peper. Besprenkel de scholfilets met citroensap en bestrooi ze met de rest van de peterselie. Serveer de vis met 1 plakje citroen, de boontjes en de aardappelpuree

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken scholfilet met knoflookboontjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven