Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Garnalencurry recept
Garnalencurry recept

Garnalencurry


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit een beetje olie in een pan en fruit daarin de currypasta. Doe er een derde blikje kokosmelk bij en bak het geheel 4 minuten. Rasp de limoen (eerst afwassen) en pers de limoen vervolgens. Doe de suiker, vissaus, de rest van de kokosmelk en de limoensap door het mengsel. Laat 5 minuten doorkoken (zachtjes). Kook vervolgens de ontdooide garnalen 4 a 5 minuten mee. Bestrooi de garanalencurry voor het opdienen met de rasp en basilicum. Serveren met pandanrijst en sperzieboontjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit garnalencurry recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven