Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Garnalen Kerrie recept
Garnalen Kerrie recept

Garnalen Kerrie


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Fruit de ui totdat ze gaar is op een laag vuur. Voeg de garnalen toe en bak verder tot de massa droog is. Voeg de knoflook, garam masala, chilipoeder en koenjit toe en roerbak gedurende 30 seconden. Als laatste het zout en een half kopje water. Kook op een laag vuur verder totdat het geheel vrij droog is. Garneer met korianderblaadjes en schijfjes tomaat.

Allergenen Informatie

Voor dit garnalen kerrie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven