Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Garnalen in tempura-kruidenbeslag en mayo-sojasausje recept
Garnalen in tempura-kruidenbeslag en mayo-sojasausje recept

Garnalen in tempura-kruidenbeslag en mayo-sojasausje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olie voor op 180 graden C. Pel de garnalen, maar laat de staartstukken eraan zitten. Snijd de garnalen op de rug open en verwijder het darmkanaal. Zeef het meel boven een kom, voeg het water, basilicum en de peterselie toe en klop er een beslag van. Pak de garnalen bij de staart en haal ze een voor een door het beslag. Laat ze voorzichtig in de olie glijden en bak ze goudbruin. Schep ze met een schuimspaan uit de pan en laat ze op keukenpapier uitlekken. Klop in een kom de mosterd, mayonaise en sojasaus door elkaar. Snijd de limoen in parten. Leg de garnalen op een schaal,bestrooi ze met zeezout en verdeel de limoen erover. Geef het sausje erbij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit garnalen in tempura-kruidenbeslag en mayo-sojasausje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven