Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gamba's Regien recept
Gamba's Regien recept

Gamba's Regien


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit 2 eetlepels olie op hoog vuur in een koekepan met een dikke bodem. Wanneer de olie dampt de gamba's toevoegen en roerbakken tot ze roze kleuren. Voeg knoflook en peper toe, draai het vuur laag en bak onder voortdurend roeren tot alle gamba's een bruin bloemjasje aan hebben. Voeg de witte wijn toe en krab het aanbaksel los. Breng op smaak met sesamolie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gamba's regien recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven