Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gamba's met verse knoflooksaus recept
Gamba's met verse knoflooksaus recept

Gamba's met verse knoflooksaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Gamba's ontdooien en met papier deppen. 2 teentjes knoflook fijnsnijden en samen met een flinke scheut olijfolie in een schaal doen en een uurtje in laten trekken. Knoflooksaus maken van mayonaise, 1 eetlepel yoghurt en 3 teentjes knoflook, geperst. 1 theelepel paprikapoeder en peterselie toevoegen en minimaal 1 uurtje laten staan. Brood in de oven afbakken zoals aangegeven. Koekenpan met flinke scheut olijfolie op het vuur, goed heet laten worden. Dan de rauwe gamba's in de pan en zo'n 5 minuten om en om laten kleuren, wordt mooie rose. Met warm brood serveren en knoflooksaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gamba's met verse knoflooksaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven