Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gamba's al ajillo (Knoflook garnalen) recept
Gamba's al ajillo (Knoflook garnalen) recept

Gamba's al ajillo (Knoflook garnalen)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de garnalen schoon. Gebruik een scherp mes om de bovenkant in te snijden en de donkere ader te verwijderen. Hak het pepertje en schil de knoflooktenen.

Verhit de olijfolie in de wok. Voeg het pepertje en de geperste knoflook toe en verhit 30 seconden op hoog vuur. Voeg dan de garnalen toe en blijf 2 minuten roeren. Strooi er wat zout en peper op. Knijp er een beetje citroensap over uit. Doe alles in een schaaltje en strooi de peterselie erover.
Heerlijk met gewoon dampende witte rijst en met je handen eten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gamba's al ajillo (knoflook garnalen) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gamba's al ajillo (Knoflook garnalen) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Erg lekker en snel klaar zo nog een keer maken.
    Jantine gaf dit recept op 17 oktober 2013 5 uit 5 sterren
  • Ik heb 5 teentjes knoflook op een kilo gedaan, maar zelfs dat is nog teveel, dus het was lekker alleen teveel knoflook.
    Melvin gaf dit recept op 22 oktober 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven