Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gamba in een gekleurd jasje recept
Gamba in een gekleurd jasje recept

Gamba in een gekleurd jasje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de gamba's maar laat de staartjes zitten en verwijder aan de rugkant het zwarte darmkanaal. Wrijf de garnalen in met peper en zout. Verwijder de steeltjes van de zaadlijsten van de lomboks en pel de knoflook. Hak de lomboks en de knoflook fijn en de selderij grof. Verkruimel de eiermie en de rijstmie. Vermeng deze met de lomboks, knoflook en selderij. Klop de eiwitten los. Verhit ruim olie in de wok. Haal de gamba's één voor één door het eiwit, daarna door het eierrijstmiemengel. Zorg dat ze goed bedekt zijn, op het staartje na. Frituur ze aan beide kanten in ongeveer 2 minuten gaar. Selamat Makan! (eet smakelijk!)

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gamba in een gekleurd jasje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven