Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Forel uit de oven met witte wijn en dragon recept
Forel uit de oven met witte wijn en dragon recept

Forel uit de oven met witte wijn en dragon


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Pel de ui en snipper hem fijn. Schik de forellen in een ovenschaal, doe de wijn erover en voeg de ui en de dragon toe. Voeg peper en zout toe. Laat ongeveer 17.5 minuten garen in de oven. Haal uit de oven en houd de forellen warm. Giet het braadvocht in een steelpannetje Klop de eieren los in een ander steelpannetje met wat kookvocht en het citroensap. Verwarm op een laag vuurtje en klop de eieren schuimig. Voeg de boter toe en blijf kloppen. Dik het overgebleven kookvocht aan met het eier-botermengsel. Giet dit over de forellen en dien op. Eventueel te serveren met gebakken aardappelen en sperziebonen Eet smakelijk.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit forel uit de oven met witte wijn en dragon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven