Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Forel in de witte wijn recept
Forel in de witte wijn recept

Forel in de witte wijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de forellen schoon en dep ze droog. Doe de bloem met zout in een plastic zak en voeg de forellen toe. Schud de forellen door de bloem. Verhit de helft van de boter in een koekenpan en bak de forellen in 7 minuten aan beide kanten bruin en gaar. Neem de vis uit de pan en houd ze warm. Voeg de rest van de boter toe aan het bakvet en voeg de wijn toe. Laat het geheel al roerend 2 minuten koken tot het een beetje stroperig wordt. Schenk de wijnjus over de vis.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit forel in de witte wijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven