Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Finnan Haddie recept
Finnan Haddie recept

Finnan Haddie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de uienringen op de bodem van een grote pan. De makreel in reepjes van ongeveer 2 cm snijden en op de ui leggen. De peper en mosterdpoeder door de melk roeren en over de makreel gieten en aan de kook brengen. Nu 5 minuten zachtjes laten doorkoken met deksel en 5 min. zonder deksel. De vis eruit halen met een schuimspaan en in een schaal leggen die je warm houdt. Het melkmengsel nog 5 minuten zachtjes laten koken. Roer de boter en bloem doorelkaar en voeg dit met de lente-uitjes toe aan de melk en laat dit indikken. Giet het nu over de vis. Lekker met krieltjes en peultjes.

Allergenen Informatie

Voor dit finnan haddie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven