Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Exotische vis schotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voor de kerriesaus
Smelt boter, fruit de ui erin, laat de kerrie meefruiten.
Bloem erdoorheen roeren.
Al roerend de melk erbij tot een dikke saus, als laatste de oude kaas er doorheen roeren en laten smelten.

Vis:
Snij de vis in flinke stukken, doe er wat citroensap over heen en haal ze door de bloem.
Bak ze snel in 15 gr boter bruin en leg zin in een ingevette ovenschaal.
Bak in de andere 15 gr boter de in plakjes gesneden banaan en voeg daar ook het uitgelekte paprika zoetzuur aan toe.
Verdeel dit over de vis.
Giet de kerriesaus eroverheen.

Zet dit 10 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.
Kook intussen de rijst volgens voorschrift.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit exotische vis schotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven