Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Escabeche recept
Escabeche recept

Escabeche


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zout de vis en laat het 10 minuten intrekken en haal de vis daarna door de bloem. Frituur de vis egaal bruin in de olie en laat daarna uitlekken. Bak de reepjes wortel een paar minuten in de olie en laat uitlekken. Bak nu in 1 eetlepel olie de knoflook, de uien en de djahe. Giet de azijn erbij en breng aan de kook. Voeg vis, wortelen, paprika, zout, suiker en peper toe en breng aan de kook. Doe de deksel op de pan en sudder 4 minuten. Bind de saus met allesbinder, sudder nog totdat de vis gaar is en doe over op een serveerschaal.

Allergenen Informatie

Voor dit escabeche recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven